Jäsenkirje ilmestynyt

20.10.2018

SPTY:n Jäsenkirje on ilmestynyt 20.10.

Jäsenkirjeessä kerromme potilas- ja asiakasturvallisuusvaltuutetun toimen perustamisen aloitteestamme, johon edelleen toivomme kannanottoja. Lisäksi yhdistyksellä on nyt sähköpostiosoite; potilasturvallisuusyhdistys@gmail.com. Ollaan yhteydessä.

SPTY  on uudistanut esitteensä ja yhdistyksen esittelyn tueksi sivuille on lisätty power-point –esitys.

Hyvin onnistuneet Potilasturvallisuuspäivät toteutuivat 11.-12.10. Niistä kerromme lisää seuraavassa jäsenkirjeessä.

Potilas- ja asiakasturvallisuuden  ansiomerkkien ja diplomien haku käynnissä

Yhdistys myöntää potilasturvallisuuden ansiomerkin ja diplomin yhdistyksen jäsenen tai jäsenorganisaation esityksestä henkilölle tai yhteisölle. Syyskokouksessaan joulukuussa 2017 yhdistys myönsi ensimmäiset ansiomerkit 51 potilasturvallisuudessa ansioituneelle henkilölle ja kahdelle toimijataholle. Seuraavan kerran yhdistys myöntää ansiomerkkejä vuosikokouksessaan 28.11.2018.

Potilasturvallisuuden ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka on osoittanut aktiivisesti varmistavansa potilasturvallisuutta ja/tai on osoittanut kehittävänsä potilasturvallisuutta. Ansiomerkki voidaan myöntää myös, jos henkilö tai taho on tehnyt merkittävän teon avoimuuden ja potilasturvallisuuskulttuurin kehittämiseksi.

Yhdistys myöntää vuosittain enintään 50 ansiomerkkiä. Ansiomerkin hakuaika on jatkuva. Ansiomerkin saajia esitetään yhdistyksen verkkosivuilla olevan hakulomakkeen kautta. Yhdistys toivoo runsaasti esityksiä ansiomerkin saajiksi.

Tervetuloa vuosikokoukseemme 28.11.2018

SPTY Jäsenkirje 2/2018

Turvallista syksyä !