Syyskokousterveiset ja jäsenkirje

21.12.2018

Uusi hallitus valittu

Yhdistys piti syyskokouksensa 28.11.2018 Helsingissä.

Yhdistyksen hallitus kiittää pitkäaikaista puheenjohtajaansa Ermo Haavistoa ansiokkaasta yhdistyksen luotsaamisesta. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin FT, terveydenhuollon tietojohtamisen dosentti Auvo Rauhala. Hän on toiminut Vaasan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärinä eläköitymiseensä kesällä 2018. Hän toimii nyt työelämäprofessorina Vaasan Åbo Akademissa ja osa-aikaisena tutkimusylilääkärinä Vaasan keskussairaalassa.

”Kun on potilasturvallisuuden kanssa ollut jo tekemisissä niin kliinikkolääkärinä, johtajana kuin tutkijanakin, on innostavaa ja samalla haasteellista saada tehdä töitä tämän päämäärän eteen vielä asialle omistautuneessa järjestössäkin”, kommentoi hän valintaansa.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi esitetiin ja valittiin Annika Bröckl, Ermo Haavisto, Suvi Hakoinen, Timo Keistinen, Marina Kinnunen, Paavo Koistinen, Anssi Kuosmanen, Mari Liukka, Karolina Olin, Elina Ottela, Tarja Pajunen, Terhi Reunama, Risto Roine, Merja Sahlström ja Maiju Welling.

Ansiomerkki ja diplomi myönnettiin kymmenelle aktiiviselle ja ansioituneelle toimijalle ja kahdelle asiantuntijayhteisölle, jotka tekevät työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden, sen tutkimuksen ja kehittämisen parissa sekä vievät aktiivisesti potilasturvallisuutta eteenpäin. Aiheesta lisää ansiomerkki -sivullamme.

Tutustu juuri ilmestyneeseen Jäsenkirjeeseen

Toivotamme Hyvää Joulua ja Turvallista tulevaa vuotta 2019