2018 Terveysalan vaikuttajissa SPTY:n toimijoita

17.12.2018

Mediuutisten toimitus valitsi 18. kerran sata vuoden 2018 tärkeintä terveysalan vaikuttajaa

Terveysalan 100 vaikuttajaa -lista on jaettu kymmeneen kategoriaan: Top 10, Keskustelunherättäjät, Yritysmaailma, Digistit, Kandien valinnat, Arjen kehittäjät, Yhteistyön edistäjät, Uudistajat, Pitkäjänteiset ja Vuoden väitökset.

Suomen Potilasturvallisuusyhdistyksessä kolme terveysalan vaikuttajaa

Hallituksen jäseniä on huomioituna vuoden uudistajana ja yhteistyön edistäjinä

Vuoden uudistaja Marina Kinnunen

Vaasan sairaanhoitopiirin johtaja. Aloitti uutena johtajana sairaanhoitopiirissä, jonka päivystyksen laajuus oli yhtenä kiistakapulana sote-päätösten loppumetreillä syksyllä. Myös osa-aikainen sote-muutosjohtaja Pohjanmaan maakuntauudistuksessa. Marina on myös Potilasturvallisuuden asiantuntijat -jaoksen puheenjohtaja.

Yhteistyön edistäjät Maiju Welling ja Lotta Schepel

Maiju Welling on potilasturvallisuuslääkäri Potilasvakuutuskeskuksessa. Ensimmäinen potilasturvallisuuslääkäri kiertää ahkerasti terveydenhuollon yksiköissä välittämässä tietoa hyvistä toimintatavoista.

Lotta Schepel on Lääkitysturvallisuuskoordinaattori, proviisori, Hus. Lotta oli pitkään koko Suomessa ainoa lääkitysturvallisuuskoordinaattori. Parantanut ja organisoinut lääkitysturvallisuutta yhdessä eri ammattiryhmien kanssa. Lisäksi Lotta Schepel on turvallisen lääkehoito -jaoksen asiantuntija ja aktiivinen toimija.

Yhdistys onnittelee lämpimästi aktiivisia toimijoitaan

Mediuutiset: Täydellinen terveysalan 100 vaikuttajan lista vuodelta 2018